Η ομάδα μας

Σκυφτός Παν. Κωνσταντίνος

Managing Director

Είναι ιδρυτής, κύριος μέτοχος και διαχειριστής της εταιρίας. Σπούδασε στη Τμήμα Ηλεκτρολογίας της Πρότυπου Σιβιτανιδείου Σχολής. Στα μέσα της δεκαετίας του '80 κι ενώ ήταν παράλληλα σπουδαστής ανέλαβε ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη της οικογενειακής επιχείρησης Π. Σκυφτός ΕΠΕ, η οποία δραστηριοποιείτω στην εισαγωγή - παραγωγή - εμπορία καλλυντικών ειδών, καταφέρνοντας να την αναδείξει μέσα σε λίγα χρόνια ως μία από τις πιο ισχυρές εταιρίες του κλάδου, μέχρι και τη λήξη της δραστηριότητάς της στις αρχές τις δεκαετίας του '90. Από το 1993 εισήλθε στον κλάδο της εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού, έναν τομέα που αγαπούσε πάντα. Από τη θέση του Γενικού Διευθυντή κατάφερε να αποκτήσει στενούς δεσμούς φιλίας και εμπιστοσύνης με τους μεγαλύτερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού υλικού. Το 2008 ηγήθηκε της προσπάθειας της Edison Lighting + Technologies, καταφέρνοντας με την επιμονή και το μεράκι που τον διακρίνει, να δώσει σάρκα και οστά σε ένα νέο εγχείρημα.

Στην Edison Lighting + Technologies είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση και ανάπτυξη του συνόλου των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Βασίλης Καλτσινίδης, Χονδρική πώληση ηλεκτρολογικού υλικούΚαλτσονίδης Κων. Βασίλειος

Wholesales Director

Είναι συνιδρυτής και μέτοχος της εταιρίας. Είναι απόφοιτος τμήματος Ηλεκτρολογίας Δ.Ε. Στις αρχές του 2008 συν-ίδρυσε την εταιρία Edison Lighting + Technologies. Από μικρός και ενώ ήταν ακόμη μαθητής Λυκείου, ασχολείτω ενεργά στον Τομέα της κατασκευής ηλεκτρικών έργων στην επιχείρηση του πατέρα του, αποκτώντας σημαντική εμπειρία στην κατασκευή βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Από το 2008 και μετά εισήλθε στον τομέα της εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού.

Στην Edison Lighting + Technologies είναι υπεύθυνος ανάπτυξης του δικτύου Χονδρικής Πώλησης της εταιρίας, διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού και της διαθεσιμότητας των υλικών. 

 

Γιάννης Στρίγκος, Manager, ΦωτισμόςΣτρίγκος Νικ. Ιωάννης

Business Development & Solutions Director

Είναι συνιδρυτής και μέτοχος της εταιρίας. Σπούδασε στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Λαμίας. Το 2002 συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Σκυφτό και από τότε είναι συνεργάτες και συνοδοιπόροι σε όλες τους τις επαγγελματικές δραστηριότητες. Στα τέλη του 2007 πήρε την απόφαση, μαζί με τον Κωνσταντίνο Σκυφτό, να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν του project της Edison Lighting + Technologies. Έχει αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις φωτισμού, πραγματοποιώντας μελέτες σε μεγάλα project, χρησιμοποιώντας λογισμικό φωτορεαλιστικής απεικόνισης και υπολογισμού όλων των τεχνικών παραμέτρων του φωτισμού.

Στην Edison Lighting + Technologies ασχολείται με εξειδικευμένα project φωτισμού, την υποστήριξη μεγάλων τεχνικών έργων καθώς και με τη στρατηγική ανάπτυξης της εταιρίας.

 

Χάρης Στρίγγλος, υποστήριξη ηλεκτρολόγων εγκαταστατών.Στρίγγλος Χαράλαμπος

Sales Manager

Εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρίας το 2014. Έχει πολυετή εμπειρία στον κλάδο της εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η βαθιά γνώση των υλικών και η ενδελεχής ενημέρωσή του επάνω στις νέες τεχνολογίες, καταφέρνοντας έτσι να δίνει λύσεις στο πελατολόγιο το οποίο εξυπηρετεί.

Στην Edison Lighting + Technologies κλήθηκε να στελεχώσει το τμήμα πωλήσεων του καταστήματος στο Χαϊδάρι.

 

Δημήτρης Πετροβίτσης, χονδρική πώληση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμούΠετροβίτσης Δημήτριος

Wholesales Manager

Εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρίας το 2013. Είναι απόφοιτος του State University of New York με ειδικότητα στο Management. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών στέλεχος σε ναυτιλιακή εταιρία στο operation department. Έχει υπάρξει υπεύθυνος εισαγωγών σε εταιρία συστημάτων ύδρευσης και θέρμανσης. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η επιμονή του στην ανάπτυξη νέου πελατολογίου.

Στην Edison Lighting + Technologies στελεχώνει το τμήμα χονδρική πώλησης.

 

 

Κεντρικό Κατάστημα
Κερατσίνι

Λεωφόρος Σαλαμίνος 144, Κερατσίνι
Τ.Κ. 187 57

Τηλέφωνο 2104324403

Τμήματα: Ηλεκτρολογικό υλικό, φωτισμός, βιομηχανικός εξοπλισμός, αντιεκρηκτικός εξοπλισμός, κατασκευή πινάκων

Υποκατάστημα
Χαϊδάρι

Καραϊσκάκη 4, Χαϊδάρι
Τ.Κ. 124 61

Τηλέφωνο 2105903220

Τμήματα: Ηλεκτρολογικό υλικό, φωτισμός, βιομηχανικός εξοπλισμός

Υποκατάστημα
Καλλιθέα

Δημοσθένους 245, Καλλιθέα
Τ.Κ. 176 45

Τηλέφωνο 2109408643

Τμήματα: Ηλεκτρολογικό υλικό, φωτισμός, βιομηχανικός εξοπλισμός